Aquest 2016 se celebra a Palma, per segon any consecutiu, la fira professional Fira B! amb la important novetat d’incloure la música entre les propostes culturals a presentar als professionals del sector que s’apropin aquest any a la nostra illa.

D’aquesta manera 38 bandes i solistes de diferents estils com el Jazz, R&B, Clàssica, Electrònica, Pop-Rock o Folk s’uneixen a una nodrida selecció de companyies escèniques que conformaran aquesta mostra de l’escena artística actual de les Illes Balears. Una plataforma per donar a conèixer aquesta interessant escena en l’àmbit local, l’estatal i l’internacional, amb unes jornades on fomentar col·laboracions entre professionals de diferents territoris i facilitar la contractació i promoció exterior.

La plataforma està impulsada des del Govern Balear a través del Institut d’Estudis Baleàrics. Des d’Espora Records recolzem activament la iniciativa i la considerem molt necessària. En l’edició d’aquest any estarem molt presents participant en el circuit de showcases amb 6 bandes amb discos editats pel nostre segell i altres 3 amb co-edicions o col·laboracions. 9 de les 17 bandes de Pop-Rock presentades tenen so Espora.
A més, en col·laboració amb la sala Sabotage, hem preparat per al dissabte 1 d’octubre de 18 a 21h un showcase paral·lel a la Fira B! on també participaran Poomse i Astrolabio al costat d’ORA i Maico.

La mostra se celebrarà des del dijous 29 de setembre al diumenge 2 d’octubre en diferents espais de Palma, sent És Baluard la ubicació principal pels showcases de Pop-Rock. Esperem que sigui un èxit i pugui tenir continuïtat durant molts anys com a cita anual.

Prgrm_FB2016-02esp-ok

Més info a la web de Fira B!